July 13, 2011

Summer Wine


Pada satu pagi, aku rasa ngantuk sekali.
Tapi kalau sambung tidur Mak mesti pakat pecah pintu bilik aku.
Maka aku pun bosan.
Dan aku pun keluar lah belakang rumah jalan2.





Aku tangkap gambar semut api tapi aku tak tahu macam mana nak edit.
Sekian terima kasih.

6 comments:

taqO said...

Salam.
Ni dah ade 50mm.
meroyan lah. ciss! :D

pic.3 terbaik!

Natasha Zainal said...

Lovely photos dear. Kudos! ;)

aniS.Kye said...

taq0:
w'salam. agak meroyan gak la. XD
eh? no.3? wau. itu unexpected. ase bese je kot pic tu.

tasya baby:
awh..thnx dear! :D

taqO said...

yeah. memang benda yg bese bese ni nmpk nice. :)

Natasha Zainal said...

U're most welcome! Hehe, Anis guna what model?

juliet. said...

wahh..xsangka ada bakat.nice one!erkk..dah start business ke blom??hehee :)